Noticies

AEC Collblanc la Torrassa: 240 nens i joves en 21 equips.    

   

L’AEC Collblanc la Torrassa ha viscut el dia més important de la temporada. S’han presentat els 21 equips de totes les categories que formen l’entitat i l’escola de bàsquet. Un entitat al servei del districte i de tota la ciutat amb l’objectiu de fomentar el bàsquet i l’activitat esportiva.

L’AEC Collblanc ha presentat tots els seus equips de bàsquet. L’entitat és una referència a la ciutat en aquest esport. Compta amb 21 equips de totes les categories i acull a més de 240 nens i joves.

L’objectiu principal del club és la difusió de bàsquet i formar persones a través de l’esport. Nens que arriben a l’entitat des de ben petits van passant per totes les categories amb la possibilitat d’arribar als primers equips masculí i femení.

La presidenta de l’entitat, Vicky Segura, ha dit que “estem vivint el dia més important de l’any per a l’entitat. Quan presentem a tots els equips i tots el nens i joves de la nostra entitat amb els entrenadors es veu la nostra força i qui som”.

Segura ha parlat dels objectius d’avui i sempre de la seva entitat. “Aquí formem jugadors, persones per sobre de resultats i interessos esportius. No ens hem d’oblidar que també fem barri i, per tant, fem ciutat”.

El tècnic del primer equip masculí i un home cent per cent de l’AEC Collblanc, Josep Maria Marsà, també ha parlat de la presentació. “És el dia més especial de la temporada. Tots els 21 equips i l’escola de bàsquet mostren qui som”.

Marsà ha dit que “el nostre interès és que tota la gent del barri pugui venir aquí. Donem un servei social i esportiu per a tothom. Volem que qui vulgui jugar a bàsquet pugui fer-ho i, si és possible, al màxim nivell”.

Josep Maria Marsà ha destacat “el nostre equip masculí a la Lliga EBA i el femení a la Primera Catalana. Són incentius perquè tothom vingui a jugar, a fer esport i competir al màxim. Voldríem tenir un equip a totes les categories i totes les edats. Aquest any no tenim pre-infantil un fet que molts equips de la ciutat no tenen”.

El tècnic de l’AEC Collblanc ha recordat “la necessitat de treballar amb els més petits i això no sempre és possible. Tenim 240 nens i ens agradaria augmentar aquesta xifra”.

Font: L'H Digital Mitjans de comunicació de L'Hospitalet
http://www.lhdigital.cat
2013-11-27 21:00:00