Noticies

En marxa el bàsquet femení amb l'AEC Collblanc a la 1ª Catalana    

   

Els equips femenins de bàsquet de la ciutat comencen la temporada oficial amb la posada en marxa de la lligues femenines. A la lliga EBA els dos equips de la ciutat volen continuar el seu bon camí

Amb la retirada del CE Joventut L’Hospitalet, que ha renunciat a Copa Catalunya, el primer equip de L’Hospitalet torna a ser l’AEC Collblanc La Torrassa, que milita a Primera Catalana.

L’equip dirigit per Òscar Pedroche ha fet sis incorporacions: Sarai Domínguez, Pilar Martín, María Andrés, Carla Díez, Marta Díez i Patrícia Ros del sènior “B”. Continuen de la temporada anterior Anna Múrcia, Maria Taberna, Núria Viñeta, Blanca Díaz-Morera i Nadia Forcada. L’AEC Collblanc, que fa pocs dies es va proclamar campió de la Copa L’Hospitalet, rep aquest dissabte el Barça CBS, al Poliesportiu Fum d’Estampa (20h.).

A la Segona Catalana, hi ha tres equips hospitalencs, l’AECS , l’AESE i el filial de l’AEC Collblanc. L’AECS dirigit per Nati Marné no jugarà en aquesta primera jornada, després de l’ajornament del partit que tenia la pista de l’AE Sant Andreu. L’enfrontament es jugarà el proper 22 de desembre.

L’AESE retorna a la categoria després de l’ascens de la temporada passada. Raúl Rubio segueix sent l’entrenador d’una plantilla força renovada, i que debuta a casa rebent el Martinenc, al Poliesportiu de Santa Eulàlia (17:30h.).

L’AEC Collblanc “B” que dirigeix José Carlos Ballesteros, tècnic madrileny que s’incorpora enguany a l’entitat, també s’ha remodelat força. El filial rep aquest dissabte el Reus Deportiu “B” (18h.).

A la Tercera Catalana, al grup 4, l’AECS “B” rep el BF Cornellà “B” (Dg. 11h.) mentre que l’AESE “B”, equip de nova creació, rep el CB Solsona (Ds. 19h.). Al grup 7, també és de nova creació el sènior femení del CB Sant Josep Obrer que visita la pista de l’AE Badalonès (Ds. 17:30h.), mentre que el BC Tecla Sala descansa en la primera jornada.


Font: L'H Digital Mitjans de comunicació de L'Hospitalet
http://www.lhdigital.cat

2012-09-22 23:57:17