Escola

Escola de bàsquet 2015-2016

L'Escola de bàsquet del Collblanc-Torrassa neix de la il·lusió d'aquesta institució per a donar cabuda als més petits dintre de la nostra gran família.

La nostra escola parteix d'una premissa fonamental: treballar en la formació dels nens i nenes. No busquem crear grandíssims jugadors d'un nivell espectacular, el que intentem des del primer dia és formar un grup que es diverteixi, que estigui unit i que junts passin grans moments, tot això dintre d'un clima de respecte mutu i de companyonia.

La paraula clau pensem que és FORMAR, per això nosaltres, a l'escola, no tenim entrenadors, tenim formadors, persones amb experiència en formació d'infants que saben com tractar-los i que no els entrenen sinó que els EDUQUEN.

La nostra filosofia de treball és la d'iniciar als nens i nenes en el bàsquet a partir de jocs pre-esportius, jocs que els diverteixen i en els que comencen a tenir contacte amb la pilota gairebé sense adonar-se'n.
A partir d'aquestes activitats els ensenyem tot el que els cal a la seva edat en un clima lúdic i que es va especialitzant en el bàsquet a mida que els jugadors evolucionen.

Si voleu que els vostres fills aprenguin a jugar a bàsquet a la vegada que se segueixen formant com a persones no dubteu en unir-vos a nosaltres, les cares de les nostres nenes i nens són el millor reflex d'un treball ben fet.